Lajmpress.com – “Lajm”, www.lajmpress.com është një ndër portalet më të njohur në Maqedoni.

Lajmpress.com

“Lajm”, lajmpress_com është një ndër portalet më të njohur në Maqedoni.

Lajmpress.com screenshot 0Lajmpress.com screenshot 1Lajmpress.com screenshot 2Lajmpress.com screenshot 3Lajmpress.com screenshot 4Lajmpress.com screenshot 5

“Lajm” është paraqitur në hapësirën mediale në Maqedoni në prill të vitit 2005 dhe sot është e përditshmja më e vjetër shqiptare që mbijeton në treg. Përmbajtjet e veta i mbështet në konceptet evropiane të informimit. Përmbajtjet e gazetës “Lajm” janë dinamike, nga sfera politike, ekonomiko-financiare, historike, akademike, sociale, kulturore, muzikore, argëtuese, sportive, etj..
Falë përkushtimit dhe profesionalizmit, “Lajm” sot është ndër mediat më të besueshme dhe më me ndikim në vend. “Lajm” zhvillohet vazhdimisht, me potencial njerëzor dhe teknologji moderne. Gazeta “Lajm” është krijuar që të qëndrojë dhe të mbetet një emër i dallueshëm në hapësirat ballkanike dhe evropiane.
Ueb faqja zyrtare e gazetës “Lajm”, lajmpress.com është një ndër portalet më të njohur në Maqedoni.

Detail information and download apk file: googleplaystoreapks.com/category/news-magazines

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s