Tetovasot.com – Lajmet e fundit në smartfonin tuaj.

Tetovasot.com

Lajmet e fundit në smartfonin tuaj.

Tetovasot.com screenshot 0Tetovasot.com screenshot 1Tetovasot.com screenshot 2Tetovasot.com screenshot 3Tetovasot.com screenshot 4

Ju sjellim me te rejat e fundit nga Bota e Sportit, menyra e jetesës, argëtim, opinione, kuriozitete dhe parashikimin ne kryeqytetet shqipëtare. Gjithëpërfshirës dhe përmbajtje të pasur, applikacioni jonë mbulon lajmet lokale dhe globale.

See more information and download apk file: googleplaystoreapks.com/category/news-magazines

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s