Day: November 1, 2012

Lajme Shqip Live Albanian News – Albanian New Reader AppLexoni lajmet e findit nga tere trevat shqiptare live.

Lajme Shqip Live Albanian News

Albanian New Reader AppLexoni lajmet e findit nga tere trevat shqiptare live.

Lajme Shqip Live Albanian News screenshot 0Lajme Shqip Live Albanian News screenshot 1Lajme Shqip Live Albanian News screenshot 2Lajme Shqip Live Albanian News screenshot 3Lajme Shqip Live Albanian News screenshot 4

Albanian New Reader App
– Albanian:

Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj.
Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit te ofruara nga gazetat e faqet me te rendesishme shqiptare.

Detail information and download apk file: https://goo.gl/jhKIbI

Advertisements